GERECHTELIJK DESKUNDIGE

Kode Consult is opgericht door Johan Kok om zich als bouwdeskundige en gerechtelijk deskundige nog meer toe te kunnen leggen op deskundigenonderzoek. Johan Kok staat sinds 2007 als gerechtelijk deskundige  ingeschreven in het Landelijk Register van Gerechtelijk Deskundigen (LRGD) voor de vakgebieden Bouw, Bouwkunde en Bouwtechniek met diverse nadere specialisaties.

De deskundigheid van Kode Consult bestrijkt het hele gebied van bouw, bouwkunde en bouwtechniek. Onze specialisatie is bouwgebrekenonderzoek. Wij hebben zeer ruime ervaring met het verrichten van bouwgebreken- en bouwgeschillenonderzoek en in het bijzonder ook met deskundigenonderzoek en het opstellen van deskundigenberichten. In de afgelopen 25 jaar hebben wij honderden deskundigenonderzoeken uitgevoerd voor vrijwel alle rechtbanken en meerdere gerechtshoven in Nederland.

Kode Consult opereert onafhankelijk binnen de kaders die zijn vastgelegd in de ‘Leidraad deskundigen in civiele zaken’ en de ‘Gedragscode voor gerechtelijk deskundigen in civielrechtelijke en bestuursrechtelijke zaken’.

Contact

Uw vragen of opmerkingen kunt u hier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.